Napa bisnis sampingan sampeyan ora bisa dadi "koin pertambangan"?

Cryptocurrency ngoperasikake model pertambangan bukti-karya, sing tegese para penambang ing saindenging jagad mbukak komputer kanthi kinerja dhuwur kanggo nggawe bitcoin anyar lan verifikasi transaksi kanthi bebarengan.Proses kasebut mbutuhake peralatan sing larang, sawetara kawruh teknis lan akeh listrik.Yen sampeyan tuku penambang, sampeyan tuku cryptocurrency saben dina, saben menit, saben detik, saben jam, apa wae sing kedadeyan ing urip sampeyan.Ing babagan penganggaran, proses kasebut minangka cara sing gampang kanggo ngowahi biaya rata-rata dolar dadi mata uang digital.

Apa bisnis sampingan sampeyan ora bisa dadi pertambangan koin

Mulane, akeh perusahaan utawa individu ngalami alangan utama: penambang angel ditemokake, larang, lan pangiriman bisa ora bisa diprediksi.Produk sing diluncurake deningLangchen (Chengdu) International Trade Co., Ltd.bakal dimangerteni luwih kaya produk kurang daya adhedhasar omah, nanging bakal ngidini wong ngalami pertambangan cryptocurrency kanggo pisanan, saéngga nyadari demokratisasi pertambangan virtual.Iku sepi kanggo nggunakake ngarep.Pramila seri iki dijenengi Kasus Tenang Edisi Ngarep.Sithik banget lan kertu grafis bakal menehi jaminan ekstra.Mesthi liyane mesin sampeyan duwe, liyane dhuwit sampeyan nampa.Yen sampeyan perlu mining gedhe-ukuran, kita uga duwe sasis conventional lan profesional IDC kamar komputer chassis kanggo sampeyan milih saka.
Kita duwe toko dhewe ing Alibaba.https://langchenguoji.en.alibaba.com/lan mesthi kita uga duwe stasiun independen dhewe.http://www.cntopminer.com.Mulane, minangka "pimpinan" ing manufaktur Cina, kita duwe kapercayan lan kekuatan kanggo nyedhiyani layanan profesional lan kualitas dhuwur kanggo pelanggan global.

Kontak Media
Jeneng Perusahaan: Hongcheng yujin
Kontak Person: Nico
Email: langchenguoji@aliyun.com
Telpon: 86-13018277227
Negara: China


Wektu kirim: Apr-29-2022