Kotamadya pisanan sing mine Bitcoin.

Fort Worth, Texas, wis nginstal telung rig pertambangan bitcoin ing pusat data City Hall minangka pilot enem sasi.

Penambang dikenal bisa ngrampungake masalah matematika komputasi sing rumit kanggo nggawe bitcoin anyar.Penambangan Bitcoin minangka proses ing ngendi bitcoin anyar mlebu sirkulasi."Mining" dileksanakake nggunakake hardware Komplek sing solves masalah matematika komputasi arang banget Komplek.Komputer pisanan sing nemokake solusi kanggo masalah kasebut nampa blok Bitcoin sabanjure, lan proses kasebut diwiwiti maneh.

Ing 6 taun kepungkur, perusahaan kita terus berkembang lan ngasilake pirang-pirang platform pertambangan.Kang kudu kasebut ing ngisor iki.

The-paling-populer-65mm-pitch-8gpu-mining-rig-02

Daya komputasi kabeh mesin tekan 520MH / S ± 5%.Apa liyane worth sebutno iku kabeh mesin adopts kertu grafis RTX 3070M, lan daya komputerisasi lan kualitas banget pantes dialembana.Sing paling penting ing pertambangan koin yaiku tingkat hash.Mung kombinasi sasis lan kertu grafis sing paling kuat bisa nggawa keuntungan, yen ora bakal dadi sampah sumber daya lan tenaga kerja.Kanggo penambang cryptocurrency, bisa uga tegese akeh dhuwit, kanthi saben bitcoin regane luwih saka $ 40,000 bubar.Pancen angel nolak dadi bagian saka sesi pertambangan sing akeh banget lan nguntungake.Ing 6 taun kepungkur, kita kabeh wis nggambarake semangat wirausaha lan terus maju.Kanggo nyedhiyakake layanan kualitas sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad, amarga Texas wis ngganti keputusane kanggo ngenalake mesin pertambangan bitcoin, pamindhahan iki bakal nggawe kabeh industri luwih bungah.
Semangat perintis sregep, "ujare Direktur Pembangunan Ekonomi Fort Worth Robert Stunes."Liwat program iki, kita bakal narik perusahaan dinamis kanggo nuduhake visi masa depan iki."Perusahaan kita uga seneng nerusake semangat iki, kanggo entuk kesempatan kanggo luwih akeh" penambang "lan kanggo nglayani pelanggan global. Mangga menyang situs independen lan internasional kanggo informasi produk liyane.
Situs independen: http://www.cntopminer.com
situs internasional: https://langchenguoji.en.alibaba.com/
Kontak Media
Jeneng Perusahaan: Hongcheng yujin
Kontak Person: Nico
Email: langchenguoji@aliyun.com
Telpon: 86-13018277227
Negara: China


Wektu kirim: Mei-10-2022