Gabung karo "Green Mining"

Fasilitas pertambangan Bitcoin ing Slovakia ngowahi sampah manungsa lan kewan dadi tingkat hash Bitcoin, pertambangan Bitcoin nalika nglindhungi jaringan.Miturut Matuska, panggunaan sumber energi sing bisa dianyari kayata biogas "nuduhake manawa kita pancen bisa nyepetake adopsi sumber energi sing bisa dianyari iki lan pungkasane nambah ROI," lan uga dadi sumber energi sing murah.Nalika wong nyoba mine energi anyar kanggo nambah bali, kita terus nambah tingkat hash.
Kaya sing wis dingerteni, konsumsi energi sing sithik, tingkat hash sing dhuwur tegese "ganjaran", lan penambang sing apik kudu tahan ora mung transportasi jarak jauh, nanging uga macem-macem lingkungan operasi sing bakal ditindakake.Wiwit saka titik iki, perusahaan kita wis ngasilake pirang-pirang jinis penambang.Seri bisu ngarep, seri konvensional lan seri kamar komputer IDC bisa nyukupi kabutuhan pangguna utama.Ing babagan kertu pertambangan, perusahaan kita wis ngluncurake kertu grafis 3060M anyar.Kertu grafis sing digunakake kanggo pertambangan ETH digawe kanthi standar sing dhuwur, kanthi desain sakabehe sing unik;kualitas stabil lan awet, lan kinerja luwih stabil.

1
2

Nilai saka kertu pertambangan iki asalé saka kekiatan.Yen sampeyan tuku kertu pertambangan kita, sampeyan bisa nggunakake kanggo seumur hidup ... sampeyan ora kudu ngganti saben taun.Penambangan bitcoin sing lestari ana gandhengane karo masa depan masyarakat manungsa.Kuncine ana ing pambangunan teknologi hemat energi sing luwih maju lan infrastruktur pertambangan ijo, uga nambah proporsi energi sing bisa dianyari.Sampeyan kudu optimistis babagan Ethereum kanggo percaya yen sampeyan bakal bali ing wektu.Sampeyan uga kudu ndeleng kemajuan terus-terusan perusahaan ing bidang "pertambangan".Aku pracaya ing mangsa cedhak, nalika ndeleng http:// www.cntopminer.com wektu sabanjuré, sampeyan bakal Sincerely appreciate pilihan cerdas dina iki.
Ayo kita kerja bareng kanggo nggawe masa depan sing luwih apik lan gabung karo tim "tambang ijo"!
Kontak Media
Jeneng Perusahaan: Hongcheng yujin
Kontak Person: Nico
Email: langchenguoji@aliyun.com
Telpon: 86-13018277227
Negara: China


Wektu kirim: Apr-11-2022