Hardware kanggo tambang eter ing 2022

Kanthi cryptocurrencies dadi luwih umum lan populer ing saindenging jagad wiwit China wiwit ngrusak pertambangan mata uang virtual ing taun 2021, luwih akeh wong wiwit mikir babagan nyoba entuk bathi, apa kanthi nandur modal ing ijol-ijolan mata uang kripto utawa Entuk kanthi pertambangan.
Kaya sing wis dingerteni, pertambangan mbutuhake penambang lan mesin pertambangan, lan rega peralatan pertambangan ora rata.Mesthi, angel kanggo njamin akuisisi mesin pertambangan sing berkualitas tinggi.Platform rig pertambangan paling apik ing pasar saiki nganti puluhan ewu dolar kanggo operasi pertambangan kelas industri, sing larang banget kanggo para penambang sing anyar ing lapangan lan ora duwe finansial.
Ing kontras, versi ngarep mesin pertambangan bisu sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita nggunakake jumlah listrik sing padha karo 3 PC utawa laptop game biasa saben dina.Sing paling apik, penggemar kasus kita ora kudu muter kanthi cepet, menehi rig pertambangan sing sepi sing bisa dipasang ing endi wae ing omah sampeyan.

spanduk-3

Mesthine, para penambang bakal kuwatir babagan rega tingkat hash sing dhuwur lan rig pertambangan sing hemat energi.Wigati dimangerteni manawa regane murah banget.Solusi plug-and-play kanthi sumber daya regane udakara $240.Sugeng rawuh kanca-kanca penambang mlebu stasiun internasional kita kanggo ngerteni.https://langchenguoji.en.alibaba.com/

Kita kabeh ngarepake masa depan pertambangan koin sing ijo lan ramah lingkungan.Sadurungé tekané jaman iki, kita kaya akèh-akèhé para penambang, ora kesel berjuang ing bidang "tambang".Ora ana keraguan manawa teknologi kita saya apik, lan semangat kanca-kanca penambang uga mundhak.Muga-muga proses iki bakal ngidini industri crypto dadi ijo luwih cepet tinimbang mengko.

Situs independen:http://www.cntopminer.com

Kontak Media

Jeneng Perusahaan: Hongcheng yujin
Kontak Person: Nico
Email:langchenguoji@aliyun.com

Telpon: 86-13018277227
Negara: China


Wektu kirim: Jun-16-2022