Green Mining Kanggo Kasugihan

Iku worth nonton carane penambang bitcoin paling gedhe nomer loro — Kazakhstan.Minggu kepungkur, panguwasa negara kasebut ngumumake niat kanggo para penambang pajak adhedhasar regane aset digital utama.Alibek Kuantyrov - Wakil Menteri Ekonomi Nasional - percaya yen inisiatif kasebut bakal nambah anggaran negara: "We are considering nambah beban pajak ing penambang, lan saiki kita uga nimbang ngubungake tarif pajak kanggo penambang kanggo nilai cryptocurrencies.Yen cryptocurrencies tuwuh, iki bakal apik kanggo anggaran.

Amarga efek bencana saka owah-owahan iklim dirasakake luwih kuat ing saindenging jagad, penting banget yen kita mungkasi katergantungan marang bahan bakar fosil lan golek cara urip sing luwih lestari.Nalika cryptocurrency minangka teknologi canggih sing narik minat akeh ing saindenging jagad, uga wis dikritik dening kelompok lingkungan lan liya-liyane amarga akeh energi sing dibutuhake kanggo tambang kasebut.Ing cendhak, wiwit pertambangan cryptocurrency mbutuhake komputer kinerja dhuwur.
Langchen (Chengdu) International Trade Co., Ltd.minangka pabrikan fokus ing produk blockchain miner related lan produk hardware komputer related.Dina iki ing abad kaping 21, kita tetep karo jangkah jaman.Nalika ngembangake ekonomi, kita tansah menehi perhatian marang saben gerakan masyarakat internasional.Energi ijo lan pembangunan lestari minangka prioritas utama.

70TF1U18V12-3
70TF1U18V12-1

Ing bidang teknologi mesin pertambangan, kita usaha kanggo nambah tingkat hash, strictly ngontrol kualitas produk lan ndawakake umur produk.Ing babagan layanan, sawise luwih saka 5 taun R&D lan inovasi terus-terusan ing bidang pamblokiran, kita duwe mesin pertambangan sing digunakake ing omah lan mesin pertambangan sing cocog kanggo peternakan pertambangan profesional, lan uga nyedhiyakake solusi IDC.Aku percaya yen kita uga bisa nggayuh "tambang ijo" ing mangsa ngarep.

Kontak Media

Jeneng Perusahaan: Hongcheng yujin

Kontak Person: Nico

Email: langchenguoji@aliyun.com

Telpon: 86-13018277227

Negara: China


Wektu kirim: Apr-20-2022