babagan awake dhewe

Hongcheng Yujin minangka perusahaan terpadu, gabungan industri karo perdagangan, fokus ing R&D, produksi lan dodolan produk blockchain sajrone limang taun.Pabrik kasebut utamane melu produksi mesin pertambangan, tes motherboard lan kemasan.

Produsen mesin pertambangan

Ngatur macem-macem penambang daya komputasi kanggo pelanggan global.

  • 100000+

    Output taunan

  • 50+

    Produk sing didol menyang negara

  • 60+

    karyawan perusahaan

  • 6+

    Pengalaman produksi

X

Saben penambang duwe konfigurasi sing beda-beda

Layanan khusus

Mangga ngandhani kabutuhan sampeyan, adhedhasar kekuatan teknis sing kuwat, kinerja produk sing unggul lan stabil, rega sing cukup lan layanan sing sampurna, kita bakal ngatur mesin pertambangan kanggo sampeyan.

INFORMASI TERBARU KITA